Waldorf Almere

Vanaf vrijdag is dit de werknaam voor ons initiatief, het realiseren van onze grote wens… een voortgezet vrijeschool in Almere. Is dit ook de gekozen naam voor onze school? Dat nog niet. Ondanks alle prachtige inzendingen hebben wij ervaren dat net als bij de geboorte van een kindje dé naam tijd nodig heeft en gaande weg in het proces zal gaan ontstaan. Vandaar dat wij voor nu de werknaam ‘Waldorf Almere’ hebben gekozen. Een duidelijke maar voor velen ook een bekende naam.

Dit betekent ook dat het inzenden van namen nog steeds mogelijk is en je dus ook nog steeds kans maakt op het prachtige boek: Het goud van Waldorf. Het inzenden van namen en kans maken op het boek kan tot 15 oktober dit jaar!

#Ouderinitiatief#Steunbetuiging#Vrijeschool#Middelbareschool#Voortgezetonderwijs#Voortgezetvrijeschoolonderwijs#Almere#Vrijeschoolalmere#Schoolkeuze#Waldorf

Comments are closed