Steun ons

We hebben rond de 600 steunbetuigingen nodig!

In de periode 1 juli 2022 tot 15 oktober 2022 kunnen we eindelijk de steunbetuigingen gaan binnen halen. We schatten rond de 200 voor zowel Mavo als Havo en voor het VWO.

De steunbetuigingen kunnen worden afgegeven door in te loggen op de website van DUO met je DigId. Ouders van kinderen die op 1 november 2022 10, 11 of 12 jaar zijn kunnen dat doen. Tevens moeten ze globaal woonachtig zijn in een straal van 15 km rond Almere. De exacte postcodes volgen nog. Houdt het BSN nummer van je kind bij de hand!

Drie maanden voor de start van de school, dus hopelijk in juni 2024, krijgen we geld van de overheid om de eerste kosten te dekken. Voor die tijd is er echter geld nodig voor de oprichting van de Stichting, inschrijving bij de Kvk, drukken van flyers, ontwerp en hosting website enz. enz. We kunnen je steun dus goed gebruiken.

Doneren?

Wil je ons helpen met fondsenwerving? Dat zou ook geweldig zijn, neem dan contact met ons op!

Wil je ons financieel steunen? Dit kan op twee manieren:

  1. Direct geld overmaken kan ook op onze rekening NL20 ASNB 8831920448 ten name van W. Donker onder vermelding van VVO Almere. Er wordt door meerdere mensen toegezien op al het betalingsverkeer.
  2. Gemakkelijk met iDEAL via onderstaande knop

Wil je meehelpen?

Een nieuwe school realiseren is geen kleine klus, dus we kunnen alle hulp gebruiken!

Heb je ideeën? Neem contact met ons op!

Volg en deel ons met je omgeving!

Deel deze pagina met je vrienden en familie zodat iedereen kennis kan maken met het VO Almere.